top of page
Εικόνα συγγραφέαOrganisation for European Programmes and Cultural Relations

Συνάντηση του Κυπριακού Δικτύου του Ιδρύματος Αννα Λιντ



Tην Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συνάντηση των μελών του Κυπριακού Δικτύου του Ιδρύματος Anna Lindh στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου. Η συνάντηση θα αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, τα μέλη του Δικτύου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Δικτύου και να μοιραστούν τις σκέψεις και τις προτάσεις τους γιαμελλοντικές πρωτοβουλίες. Επίσης, θα δοθεί έμφαση στην ενίσχυση της συνεργασίας, τη δικτύωση και την ανταλλαγή καλών πρακτικών. Παράλληλα, θα συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους τα μέλη μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά και να συμβάλουν ουσιαστικά στην επίτευξη των κοινών στόχων του Δικτύου.


Στο δεύτερο μέρος, θα ακολουθήσει παρουσίαση από τον Οργανισμό Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων σχετικά με τις ευκαιρίεςχρηματοδότησης που προσφέρουν τα προγράμματα "Δημιουργική Ευρώπη" και"Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες" (CERV). Επιπλέον, θα παρουσιαστούνοι νέες προκηρύξεις του Ιδρύματος Άννα Λίντ, δίνοντας στα μέλη την ευκαιρίανα ενημερωθούν για τις διαθέσιμες δυνατότητες και να σχεδιάσουν τις επόμενεςδράσεις τους.


Η συνάντηση αυτή αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για να ανταλλάξουμε ιδέες,να δημιουργήσουμε νέες συνέργειες και να ενισχύσουμε τη συνεργασία μεταξύτων μελών μας, προωθώντας τον διάλογο και την κατανόηση σε τοπικό καιδιεθνές επίπεδο.


Ημερομηνία:Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Ώρα: 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.

Τοποθεσία: Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page