top of page

Ευκαιρίες για Νέους Influencers από το Ίδρυμα Αννα Λιντ “Shaping Transformative Narratives”

Έγινε ενημέρωση: πριν από 11 ώρες


Το πρόγραμμα Mediterranean Youth in Action (MYA) υιοθετεί μια δυναμική προσέγγιση για την προώθηση θετικών αλλαγών στην ευρωμεσογειακή περιοχή. Βασισμένο στην αρχή της δράσης μέσα από εμπειρίες, το MYA ενδυναμώνει νέους πρωτοπόρους, ώστε να γίνουν καταλύτες μετασχηματισμού και υπερασπιστές της κοινωνικής προόδου.


Μέσω της ανταλλαγής ιδεών και συνεργασίας, το MYA προάγει τον διαπολιτισμικό διάλογο και την κατανόηση, ενισχύοντας τη συμμετοχή των νέων στη διαμόρφωση δημόσιων πολιτικών και την προώθηση της ενεργούς πολιτότητας.


Για πρώτη φορά η Γραμματεία του ALF προκηρύσσει την πρόσκληση “Shaping Transformative Narratives” που παρουσιάζεται από το πρόγραμμα MYA και απευθύνεται ειδικά σε influencers.


Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ενδυναμώσει νέους social media influencers και στις δύο πλευρές της Μεσογείου να υλοποιήσουν μετασχηματιστικές δράσεις επικοινωνίας και διάδοσης σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, επικεντρώνοντας στη διαμόρφωση των αφηγήσεων των μέσων ενημέρωσης και την ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών και της ευαισθητοποίησης του κοινού.


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 21 Οκτωβρίου 2024, 23:59 CET

1 Προβολή0 Σχόλια

Comments


bottom of page