top of page

Up to YOU(th) Festival 2024



Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονία το Φεστιβάλ Νέων "Up to YOU(th) 2024" με τη στήριξη του Ιδρύματος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης


Το Φεστιβάλ Νέων “Up To YOU(th)” 2024 θα λάβει χώρα στις 28 Σεπτεμβρίου 2024, η ώρα 17.00, στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία. H φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Έτους Νεολαίας.


Με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους νέους, η εκδήλωση στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα: το σήμερα και το αύριο είναι στα χέρια της νέας γενιάς, μιας γενιάς που τολμά να ονειρεύεται και να ελπίζει.


Το Φεστιβάλ υπόσχεται ένα ποικίλο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων NGO Fair, Tech Fair, ανοιχτές συζητήσεις, παιδική γωνιά, εργαστήρια και προβολές ταινιών μικρού μήκους. Το Φεστιβάλ έχει ως γενικότερο στόχο να αναδείξει τη δημιουργική δύναμη των νέων ατόμων στην Κύπρο αλλά και να προωθήσει τη συμμετοχή τους ως ενεργοί πολίτες σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. Παράλληλα, το φεστιβάλ στοχεύει στην προώθηση των ευρωπαϊκών στόχων για τη νεολαία και στην ενδυνάμωση της Κοινωνίας των Πολιτών στην Κύπρο.


Το NGO Fair/ Ευκαιρίες ενημέρωσης και εθελοντισμού διοργανώνεται σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και το NGO Support Center. Περισσότερες από 70 οργανώσεις και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται σε θέματα όπως το περιβάλλον, ο πολιτισμός, τα ανθρώπινα δικαιώματα και πολλά άλλα θα συμμετέχουν στο NGO Fair παρέχοντας ενημέρωση για τις ευκαιρίες κινητικότητας, ενεργού πολιτότητας και εθελοντισμού που προσφέρονται στους νέους.


Ο Οργανισμός Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων - ΟΕΠΠΣ θα συμμετέχει στο NGO Fair με περίπτερο από όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρουν τα Ευρωπαϊκά προγράμματα "Δημιουργική Ευρώπη" (Creative Europe) και "Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες" (CERV) καθώς και για τις ευκαρίες ανάπτυξης συνεργειών και προώθησης του διαπολιτισμικού διαλόγου στην ευρωμεσογειακή περιοχή που προσφέρει το Ίδρυμα Anna Lindh στους  οργανισμούς νεολαίας και τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών της Κύπρου. 



Ημερομηνία και ώρα: Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, 17:00

Τοποθεσία: Πάρκο Ακρόπολης, Λευκωσία


Για το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ επισκεφθείτε τη σελίδα του ΟΝΕΚ: https://onek.org.cy/uptoyouth24/

6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Commentaires


bottom of page