top of page
Εικόνα συγγραφέαOrganisation for European Programmes and Cultural Relations

Limassol Femfest 2024



Το Φεστιβάλ Limassol FemFest 2024 διοργανώνεται το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024, 09:00 - 21:00 στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου από το πρόγραμμα CERV έργου "Empower Women" στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λεμεσού. Το έργο 'Empower Women" στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναίκων μέσω της παροχής ευκαιριών για προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη.


Το FemFest στοχεύει στην ανάδειξη της πολυμορφίας και στην προώθηση της ισότητας των φύλων και της διαφορετικότητας. Κύριος στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας για την ενίσχυση του διαλόγου, της ανταλλαγής απόψεων και ιδεών και της ευαισθητοποίησης για τη σημαντικότητα της έμφυλης ισότητας.


Σκοπός του Femfest 2024 είναι να φέρει κοντά γυναίκες και άνδρες από όλες τις κοινωνικές ομάδες, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον ενδυνάμωσης και αποδοχής. Στη διοργάνωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από διαφορετικούς φορείς συμπεριλαμβανομένων γυναικών με διαφορετικό υπόβαθρο, ακτιβιστών, εμπειρογνωμόνων και εργαζομένων σε οργανισμούς οι οποίοι ασχολούνται με έμφυλα ζητήματα.


Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, ο Συντονιστής Επιχειρησιακού Προγραμματισμού του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων - ΟΕΠΠΣ, ο οποίος διαχειρίζεται το Εθνικό Σημείο Επαφής CERV Κύπρου θα χαιρετίσει την έναρξη του Φεστιβάλ και στη συνέχεια θα είναι ο συντονιστής ανοικτής συζήτησης με θέμα "Building Solidarity: Intersectional Feminism". Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Πολιτιστικού Κέντρου Πάνος Σολομωνίδης, 17:00 - 18:00.   


Με την ολοκλήρωση των δράσεων του Φεστιβάλ, θα ακολουθήσει πάρτυ στο Garden + Wine, 18:30 - 21:00. 


Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Φεστιβάλ, ακολουθήστε το σύνδεσμο


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια, στείλτε email στο femmefest2024@gmail.com!


Ημερομηνία: Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024Ώρα: 09:00 - 18:00 & After Party

Τοποθεσία: Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, Ανδρούτσου 8, 3032 Λεμεσός

Παράλληλη έκθεση, εργαστήρια, catering και After Party στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη

0 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page